Σε καιρούς δύσκολους, που η εμπιστοσύνη δοκιμάζεται, η Ioannatos Real Estate έχει καθιερώσει επώνυμα τη θέση της στον τομέα των ακινήτων.

Έχοντας ως εφαλτήριο τον κατασκευαστικό κλάδο, 27 χρόνια πριν, επεκτάθηκε ταχύτατα και από οικογενειακή υπόθεση εξελίχθηκε σε μια σταθερή και συνάμα δυναμική επιχείρηση, η οποία ασχολείται με ο,τιδήποτε αφορά στον τομέα της ακίνητης περιουσίας.

Θεμέλιο λίθο της αποτελεί ένα προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο έμπειρων συνεργατών, προικισμένο με μεράκι, ρεαλισμό και γνώση, τόσο των υπάρχουσων αναγκών, όσο και των συνθηκών, που επικρατούν στην αγορά. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που όσοι απευθύνονται στην εταιρεία μας, μας γνωρίζουν με το όνομά μας και επενδύουν στις ικανότητές μας, εμπιστευόμενοι το όποιο θέμα τους στο καταρτισμένο προσωπικό μας, είτε πρόκειται για πώληση, αγορά, μίσθωση, αντιπαροχή, δάνειο, ανακαίνιση,νομικές συμβουλές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και οποιαδήποτε τυχόν άλλη πτυχή σχετίζεται με τους παραπάνω τομείς. Η ικανοποίησή τους είναι για μας η καλύτερη διαφήμιση, κάθε φορά που μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε κάποιο γνωστό, φίλο ή συγγενή, προκειμένου να διασφαλίσουν την όσο το δυνατό ασφαλέστερη διεκπεραίωση της υπόθεσής τους. Δημιουργείται έτσι ένας κύκλος εμπιστοσύνης, ο οποίος είναι ανά πάσα στιγμή ανοιχτός, ώστε να συμπεριλάβει και νέα μέλη.

Θα χαρούμε να είστε εσείς το επόμενο...